Home

Welkom bij ons bedrijf Alternative Eco Solutions BVBA

 

Alternative Eco Solutions BVBA is een “erkend installateur” van sleutel-op-de-deur-energiesystemen. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in alternatieve energiesystemen waaronder fotovoltaïsche lichtpanelen en windmolens.

Zonnepanelen (lichtpanelen) kunnen op praktisch ieder dak geïnstalleerd worden. Alternative Eco Solutions BVBA heeft voor elke situatie een gepaste oplossing. Onze installaties getuigen van hoogstaande techniek en afwerking. Zowel standaard oplossingen als maatwerk zijn mogelijk.

 

Windmolens bieden wij zowel voor autonome als netgekoppelde systemen aan.

 

Deze site helpt u bij uw keuze van installatie. Iedere oplossing rekenen wij in detail uit zodanig dat u zeker bent over de werking van uw gekozen systeem.

 

Door gebruik van zonne-, windenergie en energiebesparende toepassingen zorgen wij voor een ontlasting van het milieu en tevens voor een toekomstgerichte ontlasting van uw portefeuille.

 

Naast netgekoppelde installaties bieden wij ook autonome systemen met zonnepanelen voor boten, mobilhomes, vakantie- en tuinhuizen, visvijvers en bedrijfswagens. Onze omvormers  zetten 12V of 24V systemen om naar 230V.

 

Heeft u grote autonome projecten welke geconditioneerd dienen te worden op vlak van electriciteitsvoorziening: wij werken dit volledig uit. Wij hebben hiertoe heel wat ervaring die ten gunste komen om goedwerkende oplossingen aan te bieden. Bijvoorbeeld: vakantiedomeinen in binnen- en buitenland, uitrusten van elektrische wagens met lichtpanelen. enz.

 

Algemene elektrische installatie behoort tot ons vak.

 

Als invoerder en distributeur bieden wij verschillende mogelijkheden naar winkels en installateurs toe.

Inhoud website

The best in price/quality/service