Kalender

The best in price/quality/service.

 

LAATSTE NIEUWIGHEID 2010

 

NIEUW  -  NIEUW  -  NIEUW

 

ENIG IN BELGIE

 

Vanaf December 2008 zijn de door ons geleverde lichtpanelen van hoog technologische waarde.

 

De monokristallijne cellen worden afgedekt door een nieuw samengestelde toplaag (geproduceerd in Nürenberg): krasvrij en nog meer antireflecterend waadoor de lichtintensiteit op de cellen veel hoger is.

 

De monokristallijne cellen worden geproduceerd op gloednieuwe productielijnen waarbij het zuiveringsproces van Silicium en het etsproces van de cellen sterk verbeterd zijn. Hierdoor wordt het rendement van deze lichtpanelen zeer hoog.

 

De afwerking van deze lichtpanelen zijn prachtig waarbij de cellen zeer mooi ogen.

 

De panelen worden in België verdeeld door Alternative Eco Solutions onder de naam :

 

AES-SOLAR

 

LAATSTE NIEUWIGHEID 2010: Voorstelling op beurs Intersolar München 9  -  11 juni 2010

 

NIEUW  -  NIEUW  -  NIEUW  -  lichtgewicht oplossing

 

ENIG IN BELGIE

 

Alternative Eco Solutions laat een lichtgewicht oplossing voor platte daken ontwikkelen bij Solex GmbH/KVAZAR. Uw rendement blijft hetzelfde zoals bij normale opstellingen met zware gewichtsbelasting. Het standaard framewerk wordt op het vlakke dakgedeelte zeer snel opgesteld. Vervolgens worden de nieuwe type panelen in het framewerk geplaatst. Men hoeft geen extra gewichtsbelasting meer aan te brengen.

 

De panelen worden in België verdeeld door Alternative Eco Solutions.

 

 

5320Wp +3360Wp te Oostende

ENIG IN BELGIE: de hiernaast afgebeelde structuur wordt binnenkort op grotere schaal geleverd

6080Wp + 3840Wp  -  geleverd en geplaatst door AES in Griekenland

ENIG IN BELGIE: onze primeur en eigen ontwikkeling: dubbelzijdig werkende panelen

 

Bericht 11/12/2009: Maart 2010: opening van onze nieuwe winkel

 

Bericht 11/12/2009: één van de oudste Europese producenten van zonnepanelen Solex GmbH/KVAZARGmbH/Solar Swiss GmbH hebben de vernieuwde productielijnen opgestart in September 2009 en werken heden op volle capaciteit.

 

Bericht 26/2/2010: Solex GmbH/KVAZAR GmbH/ Solar Swiss GmbH past een vernieuwde prismastructuur toplaag toe. Er zijn prisma’s aanwezig langs de binnenzijde van de bovenplaat. De opbrengst is door het beter invallen van licht op de cellen een stuk hoger. 5 jaar geleden produceerde Solex GmbH panelen met een lenzenstructuur en dit langs de bovenkant van het panel. Het is gekend dat de lenzenstructuren zeer snel vuil worden.

 

Bericht 1/5/2010: AES BVBA sponsert MC Scheldeland: op 1 mei 2010 organiseert MC Scheldeland Belgian Championship Inters in Beervelde.

 

LAATSTE NIEUWIGHEID 2010: Voorstelling op beurs Intersolar München 9  -  11 juni 2010

 

NIEUW  -  NIEUW  -  NIEUW  -  inbouwdaksysteem

 

ENIG IN BELGIE

 

Alternative Eco Solutions heeft een nieuw kader ontwikkeld voor geïntegreerde inbouwdaksystemen. Het Alu-kader krijgt een vorm dat waterdicht in elkaar geklikt kan worden. Voor de plaatsing van deze panelen wordt veel tijd bespaart terwijl de afwerking zeer mooi is. Daar in Frankijk voornamelijk enkel inbouwsystemen toegelaten worden zal dit product op de Franse markt verdeeld worden.

De panelen worden in België verdeeld door Alternative Eco Solutions.

 

 

Bericht 18/08/10: Malaga:  1ste gehomologeerde auto rijdt op batterijen en lichtpanelen in Malaga. De batterijen worden bijgeladen door de aanwezige zonnecellen. Hierdoor hoeft men de wagen niet bij te laden. In het voorjaar waren de eerste positieve resultaten bekend in België. Hierdoor waren wij zeker van het zonnige zuiden. De auto wordt heden in Malaga gepromoot. Later zullen deze auto’s op de Belgische markt aangeboden worden.

 

Bericht 18/8/2010: AES BVBA sponsert opnieuw de Aalsterse Karnaval Vereniging AKV “De Zwiejtzoel’n”.

 

AALST - Als je in de C-groep loopt, maak je meer kansen op de eerste prijzen omdat je dan met licht kan werken, wil het gerucht in Aalst. Met De groene energie van Electsjattrel brengt De Zwiejtzoel'n hier een parodie op. De groep zit dit jaar met nr. 62 zelf in de C. Op de praalwagen de winnaars van de drie eersten van elke categorie van vorig jaar. Dansende lantaarns onder een lichtspel aangedreven door groen(t)e energie. Wie betaalt de elektriciteitsrekening?  Bron.: Het Nieuwsblad

 

Bekijk de energieopwekking door de windmolen en de toepassing ervan op youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=kFPleCukSvo

 

Bericht 1/5/2011: AES BVBA sponsert MC Scheldeland als één van de hoofdsponsers: op 1 mei 2011 organiseert MC Scheldeland Belgian Championship Inters in Beervelde.

 

Bericht 3/10/2011: AES BVBA laat als 190Wp/12V panelen ontwikkelen bij Solar Swiss GmbH. Uniek voor 12V toepassingen. De gebruikte monokristallijnen cellen zijn Grade A  -  Klasse 1 cellen: hoogste kwaliteit. Foto’s hiervan worden niet gepubliceerd.

 

Bericht 10/07/2012: AES BVBA heeft een verlichtingspaal laten ontwikkelen dat geschikt is voor parkings, pleinen, parken, tuinen waar geen elektriciteit aanwezig is. De lichtcellen zijn in de paal geïntegreerd. De levensduur bedraagt meer dan 50.000 uur. De productie gebeurt bij Solar Swiss GmbH. De gebruikte monokristallijnen cellen zijn Grade A  -  Klasse 1 cellen: hoogste kwaliteit. Foto’s hiervan worden niet gepubliceerd maar zijn bij concrete aanvraag beschikbaar.

 

Bericht 18/07/2012: De 190Wp/12V panelen kennen een groot success voor campers. Vaak worden netkoppelingspanelen gebruikt op campers met als gevolg dat het paneel slechts op 60% werkt en de laadregelaar verbrand. De 190Wp/12 module kent hierdoor haar success. Voor de 190Wp/12V panelen is een nieuwe afzet markt naar Africa, Griekenland en Italië gecreëerd.

 

Bericht 2012: AES BVBA sponsert opnieuw de Aalsterse Karnaval Vereniging AKV “De Zwiejtzoel’n”.

 

AALST - Nr. 17   De Zwiejtzoel’n    100 joar BOEIN

Spandoek  - Vredesplein

 

Bericht 1/5/2012: AES BVBA sponsert MC Scheldeland als één van de hoofdsponsers: op 1 mei 2012 organiseert MC Scheldeland Belgian Championship Inters te Wichelen.

 

Bericht 10/10/2012: in September was er een meer dan verwachte talrijke opkomst tijdens onze spreeksessie te Moorsel  -  zaal De Snip. De bespreking handelde over netgekoppelde en autonome systemen met verschillende technische proefopstellingen. De back-up systemen om spanningsonderbrekingen hadden een groot success. De opstelling van een netgekoppeld system gecombineerd met een autonoom systeem had grote belangstelling.

 

Bericht 7/11/2012: Haloween bijeenkomst op zaterdag 27 September kende een groot success. Opnieuw was de voorstelling voor back-up systemen bij netspanning black-outs het onderwerp van die avond. De opstelling van een dubbel netgekoppeld systeem gecombineerd met een autonoom systeem had weeral grote belangstelling. Een nieuw experiment “autonoom tafelset” voor het laden van laptops e.a. kende nieuwsgierigheid bij onze bezoekers. Solar Swiss GmbH was hiervoor sponser. Heden is dit systeem in productie genomen. Vervolgens was er de voorstelling van een nieuw type flexible lichtpaneel: gepatenteerd door Solar Swiss GmbH. Vanaf 7/11/12 aangeboden door AES BVBA.

 

Bericht 2013: AES BVBA sponsert opnieuw de Aalsterse Karnaval Vereniging AKV “De Zwiejtzoel’n”.

 

AALST - Nr. 17   De Zwiejtzoel’n    100 joar BOEIN

Spandoek  - Vredesplein